НУЛЕВО РАВЕНСТВО В ПЛЕВЕН


“Спартак” Плевен и “Бдин” Видин завършиха наравно 0:0 в среща от 15-ия кръг на Втора футболна лига. Гостите от Видин играха близо половин час с човек по-малко.

Старши-треньорът на “Бдин” заложи в атаката на Радослав Захариев и Цветомир Тодоров, но на почивката замени Захариев с Тома Ушагелов. В рамките на 8 минути – между 58-ата и 66-ата, Георги Иванов получи два жълти картона и остави отбора си с човек по-малко. Желев реагира веднага и заздрави защитната линия на отбора си. От резервната скамейка влязоха Георги Станимиров и Ивайло Иванов на мястото на Айтов и Николай Цветков. По-късно в игра се появи и опитният Александър Соколов, който замени Винисиус Белоти. В 90-ата минута още един защитник подсили отбраната на “Бдин” – Даниел Стоянов смени Цветомир Тодоров. Рокадите дадоха резултат, бдинци удържаха нулевото равенство и спечелиха ценна точка като гости. 

В следващия кръг момчетата на Живко Желев приемат шампиона от миналия сезон – дубъла на ЦСКА 1948. Мачът е в петък, 3 ноември, от 14:30 часа на стадион “Георги Бенковски”.