Site icon ОФК БДИН ВИДИН

ЗАГУБИХМЕ ПЪРВАТА КОНТРОЛА ОТ ЗИМНАТА ПОДГОТОВКАТА

Бдин Видин загуби първата контролна среща по време на зимната подготовка от отбора на Монтана със 9:0.
Мачът се игра на основно реновирания стадион в село Николово. Едно от новите попълнения в селекцията на монтанци Антон Карачанаков е изостанал с подготовката и не взе участие в проверката, която пропусна заради лека травма и нападателят Владимир Цеков-Каската.
Борислав Дамянов (8, 18) вкара първите два гола за домакините, единият от тях с глава. В 25-та мин. Филип Ежике направи резултата класически, а малко след това Румен Георгиев се разписа за 4:0.След почивката Монтана продължи да доминира и в 56-та мин. младокът Петър Атанасов не остави никакъв шанс на вратаря Росен Вергилов. Четири по-късно Атанасов асистира на друг юноша на клуба Ивелин Георгиев и той покачи на 6:0. До края на мача се разписаха още Филип Ежике (71), Йордан Йорданов (77) и Мехди Уамри (78).

Междувременно, двамата чуждестранни футболисти, които пристигнаха във Видин на проби, бяха отпратени от треньора Николай Цветков. Бдин ще продължи да търси нови попълнения, като селекцията и пробите продължават активно, за да можем да покрием успешно поставените цели през пролетта за запазване на лидерското място в Трета лига и промоция за Втора лига.

Exit mobile version