НАЧАЛО » ЗА ФЕНОВЕТЕ

ЗА ФЕНОВЕТЕ

През 2023 г. ОФК “Бдин” Видин навършва 100 години от своето съществуване. Навръх вековния ни юбилей, имаме удоволствието да споделим с Вас, нашите съграждани, привърженици, партньори и спонсори нашето желанието да започнем новото столетие от историята ни по подобаващ начин.
Нашите амбиции винаги са били насочени към постоянно развитие и постигане на нови върхове, които да прославят отбора ни, нашата история, град и значение. През годините сме дали на България множество личности, в различни сфери на обществения живот, най-вече футбола и спорта. Ние притежаваме необходимата история, самочувствие, мотивация и енергия да продължим това и занапред.

Паралелно с новия ни официален уебсайт, развиваме и профили в едни от най-известните и разпознаваеми социални мрежи. В тях ще можете да следите всичко около нашия отбор, развитието на нашата школа, нашите инициативи и дейности, фото и видеогалерия от двубоите ни.
Целим да приведем съществуването на клуба ни в паралел със съвременните мрежи и платформи за споделяне, за да бъдем близо до всеки един от Вас, нашите привърженици, както и до цялата спортна и футболна общественост в България.
Работим тясно с Община Видин, както и различни организации, фирми и платформи, чрез които искаме да развием нашата дейност, да популяризираме нашия клуб, интереса към него и присъствието в онлайн пространството.

Благодарим Ви за подкрепата !

Последвайте нашите профили в социалните мрежи и се абонирайте за нашия информационен бюлетин по имейл.

Абонирайте се за всички новини

Научавайте първи всичко най-ново около клуба директно по имейл