НА ПОБЕДА ОТ ТРИУМФА

През изминалия уикенд Бдин победи Ювентус Малчика с 4:0 на ст. “Георги Бенковски” във Видин. По този начин отбора ни събра 70 точки след XXVIII кръг на Северозападната Трета лига. До края на първенството остават два двубоя пред нашия отбор – гостуване в с. Царева ливада, на ФК “Боруна” и домакинство в последния кръг на ФК “Павликени”, на 03.06, събота.
Благодарение на разгромната победа през изминалия уикенд, както и много силната пролет на нашия отбор, Бдин оглавява първото място в първенството с разлика пред втория, “Локомотив” Горна Оряховица, който е и с двубой по-малко от нас. Дори при победа на конкурента ни в отложения двубой и при победа в предстоящото ни гостуване в с. Царева лидава, разликата от 4 точки ще означава само едно – Бдин Видин във Втора лига !
При победа на нашия отбор в предстоящото гостуване на “Боруна” или домакинството на “Павликени”, ще подпечатаме окончателно първото място в класирането и спечелването на промоция за Втора лига на България.
Благодарим на всички наши привърженици, които ни подкрепиха през почти изминалия пролетен полусезон и Ви приветстваме да ни подкрепите в оставащите два двубоя до края.
Нашия отбор доказа, че е способен да се пребори с конкуренцията в лигата и да излезе краен победител. Благодарим още веднъж на всички замесени в перфектното представяне на отбора ни, както на терена, така и на трибуните във Видин.
Очаквайте нови инициативи от страна на клуба ни през следващите месеци, нови продукти в онлайн магазина ни съвсем скоро, нова визия в социалните мрежи, както и нови партньорства, които да повишат цялостното ниво на клуба и неговата дейност.
Очакваме Ви на стадиона !