СОЦИАЛНИ МРЕЖИ И КОМУНИКАЦИЯ

През 2023 г. ОФК “Бдин” Видин навършва 100 години от своето съществуване. Навръх вековния ни юбилей, имаме удоволствието да споделим с Вас, нашите съграждани, привърженици и партньори, желанието си да започнем нова страница в историята ни.
Нашите амбиции винаги са били насочени към постоянно развитие и постигане на нови върхове, които да прославят отбора ни, неговата сила, енергия, значение в родната история, както и нашия многовековен град, притежаващ силно и влиятелно значение в българската история. През годините сме дали на България множество личности, в различни сфери на обществения живот, най-вече футбола и спорта. Ние притежаваме необходимата история, самочувствие, мотивация и енергия да продължим това и занапред.

Паралелно с настоящия уебсайт, благодарение на съвременните технологии, социални мрежи и платформи за споделяне и обмен на информация, целим да достигнем до всеки наш съмишленик, за да бъдете постоянно информирани с всичко, което се случва около клуба.
Заедно с уебсайта, развиваме нашата идея и даваме възможност за максимизиране на нашето покритие и влияние чрез присъствието в някои от най-известните и посещавани социални мрежи, за да може всяка актуална информация да достига до Вас, нашите фенове, които ни мотивирате и помагате в нашата обща борба за развитие.

Благодарим Ви за подкрепата !

Последвайте нашите профили в социалните мрежи и се абонирайте за нашия информационен бюлетин по имейл.

Абонирайте се за всички новини

Научавайте първи всичко най-ново около клуба директно по имейл

Exit mobile version