ФЕН МАГАЗИН

Навръх 100-годишнината от основаването на нашия отбор, нашите амбиции са да върнем нашия отбор отново на професионалната сцена в България и да започнем новото столетие от съществуването си по нов, изцяло различен начин, с иновативен за нас, модерен подход, какъвто смятаме, че би подхождал на нашия отбор, както и на нашия древен град.
Това би било реалност основно благодарение на Вас, нашите верни привърженици, които непрестанно ни подкрепяте и помагате в нашия общ стремеж за развитие.
В тази връзка, имаме огромното удоволствие и чест да представим официално в нашия клубен фен магазин.
Тук ще имате възможност да разгледате, както и да поръчате някои от фен артикулите, които първоначално ще разпространяваме.
Също така, желаем да отбележим, че всички приходи от продажбата на фен артикулите, ще бъдат инвестирани директно в клуба, за развитието на първия отбор, както и детско-юношеските формации на отбора.

АРТИКУЛИ

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО !

ПОРЪЧКА

Въведете своите данни във формата за поръчка по-долу и изберете от падащото меню артикула и количеството, което желаете.
Поръчка може да направите и чрез съобщение до нас в профилите ни в социалните мрежи.
Доставяме директно до посочен от Вас адрес или офис на куриер, с наложен платеж.
Заплащането става в брой/с карта при получаване на доставката.

Всички приходи от продажбата на клубните артикули ще бъдат вложени за нуждите за развитие на клуба и неговата детско-юношеска школа.

Благодарим Ви !

Запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност преди да изпратите Вашата поръчка.