НАЧАЛО » 100 ГОДИНИ БДИН ВИДИН

100 ГОДИНИ БДИН ВИДИН

ВЪВЕДЕНИЕ

Уважаеми привърженици, спонсори и партньори на ОФК “Бдин” Вдин,

През настоящата 2023 г., нашия клуб празнува своя вековен юбилей.
Ние сме отбор, който притежава традициите да създава големи футболни, спортни и обществени личности, реализирали своя успешен житейски път в рамките на нашата държава, както и извън нея.
ОФК “Бдин” Видин е създаден през далечната 1923 г. През годините на своето съществуване, нашия клуб е бил достоен участник във всички професионални и аматьорски футболни първенства, администрирани от Българския футболен съюз.

ВИЗИЯ

Чрез създаването на настоящия уебсайт и прилежащите профили в най-известните социални мрежи към него, бихме искали да засвидетелстваме нашата благодарност и отношение към всички Вас, нашите привърженици, както и всички наши спонсори и партньори.

Нашият клуб прекрасно осъзнава настоящото положение, ниво и възможости. Предвид настоящето и предвид нашето минало, слава, резултати, и спортни личности, на които нашия клуб и град са дали път за развитие, изявяваме нашето желание да започнем нова страница в дългогодишната ни история.

Всички Вие, нашите верни привърженици, инвеститори и спонсори, сте допринесли и продължавате да допринасяте за това клуба да съществува и да продължава да бъде част от голямото футболно семейство на България.

В настоящата страница, както и страницата “НОВИНИ“, можете да следите за всички публикации и новини, които касаят нашият клуб, представителен отбор, ДЮШ и други.

Всички новини, които касаят развитието на нашия клуб, като цяло, както и развитието и подобрението на нашата база, ДЮШ и нашия дом, ст.”Георги Бенковски” в гр. Видин, ще бъдат официално публикуавани тук, в нашия официален уебсайт (страницата “НОВИНИ“), както и профилите ни, прилежащи към него, в най-известните социални мрежи – Facebook, Instagram и Youtube.

СТАДИОН

Нашия клуб, заедно с Община Видин, планира ремонтни дейности по нашия дом – стадион “Георги Бенковски”. Съвсем скоро, очакваме да бъде представен окончателно проекта за подобрение на нашия стадион, който ще достигне до всеки един от Вас, благодарение на нашия уебсайт и профилите ни в социалните мрежи, които клуба използва за разпространяване и информация до всички, които са се абонирали да го следват.

ПРЕДСТАВИТЕЛЕН ОТБОР

Към момента, ОФК “Бдин” Видин се състезава в Северозападната Трета лига на България. Нашия отбор се цели в постоянно развитие и постигане на по-добри резултати, които да ни осигурят класиране за по-високия ешелон на българското първенство. Оценяваме Вашата подкрепа във всеки един момент и благодарим най-сърдечно за нея !

ДЮШ

Нашият отбор през годините е доказал, че може да създава успешни футболни личности. От нашата видинска школа начало на кариерата си са дали играчи като Йордан Кирилов-Ганди, Никола Громков, Ангел Станков-Гелето, Димитър Попов, Стефан Юруков, Даниел Боримиров, Росен Кирилов, Мартин Станков, Милен Радуканов и много други.
Към момента, ДЮШ на “Бдин” Видин развива 4 гарнитури от млади таланти – U9, U15, U17, U19. виж още

ЗА ФЕНОВЕТЕ

Бихме желали да благодарим на всички наши привърженици, които ни подкрепят във всеки момент. Вашата подкрепа значи много за нас. Благодарение на настоящия уебсайт, както и профилите на клуба в социалните мрежи, се стремим да Ви държим информирани за всички случващо се в клуба, относно представителния ни отбор, организация, дейности, база и ДЮШ. Вие сте първата и най-важна причина за нашето съществуване и развитие.


За повече информация се свържете с нас на имейл: office@bdinvidin.bg